Tuin!

Onderhoud aan de tuin.

Een gezonde tuin vraagt onderhoud. We kunnen en willen veel zelf, maar soms is er de hulp nodig van de tuinman. Samen het onderhoud doen, of geheel aan de tuinman overlaten? Bij Studio Tuin is dit allemaal bespreekbaar. Ook voor het periodiek onderhoud aan de tuin of bij afwezigheid tijdens bijvoorbeeld vakanties. Ook bedrijven vinden in Studio Tuin de juiste partner voor het onderhoud van terrein, gazon en beplanting.

Aanleg van de tuin.

Nu plannen is zomers genieten! Met de tuin in rust kunnen we samen plannen maken om komende zomer van de tuin te kunnen genieten! Eindelijk de bloemenborder vol kleurrijke en vlinder lokkende planten? Een verranda met buitenkeuken, het terras opnieuw bestraat of uitgebreid, of toch een compleet nieuwe tuin met alles er op en er aan? Bel voor een afspraak, het eerste gesprek is altijd gratis. En, bij Studio Tuin is alles in één hand, direct met de specialist, van totaalaanleg, renovatie en het onderhoud van de tuin!

Advies voor de tuin.

Ook voor advies over.

  • Onkruid (Zevenblad en Heermoes), hoe los ik het op, samen of alleen!
  • Mos in het gazon, waarom? en wat kan er aan gedaan worden?
  • Bestrating, hoe houd ik het vrij van onkruiden en mos.
  • Hoe krijg ik de perfecte border in mijn tuin.
  • Snoeien van bomen en heesters, hoe doe ik dat?
  • De vijver met al zijn problemen.

Studio Tuin, van ontwerp tot de complete uitvoering, renovatie van de bestaande tuin, het plaatsen van veranda’s, tuinhuizen, schuttingen, sierhekwerken en zelfs een persoonlijke tuincursus. Bekijk onderstaande projecten voor een impressie. Geïnteresseerd? Neem dan contact op voor een geheel vrijblijvend oriëntatie gesprek.


Contact

Anemonenstraat 4
1713 JW Obdam

Telefoon:
06 555 815 06

informatie@studiotuin.nl